... ... ...
... ... ...

Om oss

Lga Service Sverige AB grundades 2015 av Gilbert Andersson. Innan dess arbetade Gilbert på ett större städbolag i Göteborg som arbetsledare och senare säljare.

LGA strävar efter att ge våra kunder mer tid. för oss handlar de om att samordna tjänster som förenklar våra kunders vardag så att fokus istället kan läggas på annat. Vi ser till att det fungerar effektivt på kontor, i produktionsanläggningar, offentliga verksamhet och i hemmet.

Vi erbjuder alla tjänster som behövs för att skapa en väl fungerande verksamhet. Vi kommer gärna och städar eller så tar vi ett samlat grepp om era servicebehov. Ytterst vill vi kostnadseffektivt ge er en funktionell, säker och trivsam miljö.

  • Förtroende. Att låta oss vistas hos er och ha tillgång till nycklar kräver högsta förtroende. Våra uppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, miljö och medarbetare.
  • Kunden i fokus. Våra kunder ska alltid kunna förvänta ett personligt engagemang i sin kontakt med oss.
  • Hög kvalitet. Vår målsättning är att alltid leverera städning av hög kvalitet, styrd av servicekänsla och professionalism. En bra arbetsmiljö för våra anställda ser vi som en viktig förutsättning för detta.
  • Flexibilitet. Att förstå våra kunders önskemål och behov är avgörande i vårt arbete. Det gör att vi kan leverera både kostnadseffektiva och smarta lösningar med hög kvalitet och en personlig anpassning.
  • Trivsam arbetsplats. Det är viktigt att vår personal känner glädje och trygghet på arbetsplatsen. Vårt mål är att skapa en arbetsplats som attraherar nya medarbetare samtidigt som vi utvecklar vår personal och därmed gör Lga till ett bättre företag.

Kontakt

Adress

Kvarnslättsvägen 16
43494 Vallda

Skicka ett meddelande

EU GDPR
Unexpected Error!
Please, review your data and try again!
Tack för ditt meddelande!